dynamat dynapad

Yhdistelmämatot ja blokkimatot

Yhdistelmämatot ja blokkimatot

Monikerroksinen raskasmattoMitäs näillä tehdään?

Yhdistelmämattoja on todella hankala “luokitella” samaan tapaan kuin aiempia pehmytmattoja. Joten lähdetään ruotimaan niiden käyttötarkoituksia suoraan tuotekohtaisesti.

On olemassa samaan tuotteeseen sidottuja eri materiaaleista tehtyjä yhdistelmiä sekä monen eri maton yhdistelmäpakkauksia.

Sitten ovat blokkimatot joiden tarkoitus on blokata pinnasta läpi tuleva ääni.


Silent Coat StarttipakettiSilent Coat Starttipaketti

Ei varsinaisesti yhdistelmämatto, vaan yhdistelmäpakkaus. Silent Coatilta hyvä idea. Starttipaketti, jossa on kolmea erityyppistä mattoa pienet määrät aineiden kokeilemista varten. Kaikki tuotteet leikattavissa saksilla. Sisältää seuraavat matot:

  • 4 palaa Silent Coat mattoa
  • 1 pala Sound Absorber 15
  • 1 pala Noise Isolator 4

Pehmytmattojen palat ovat hieman eri kokoisia kuin erikseen myytävät palat. Pakkaus on edullinen tutustumispaketti, hinta on vain 19 €.

 


STP BOMBstpbomb matto

Tämän tuotteen myynti fanaticaudio.comissa on lopetettu, koska tuote on valmistetaan Venäjällä.

 

 

 

 


CTK MultiMat EVOctk multimat evo

Itseliimautuva monikerrosmatto joka sekä vaimentaa että äänieristää erittäin tehokkaasti. Ensimmäinen kerros joka tulee pintaa vasten, on butyylikumia. Sen tehtävänä on vaimentaa pellin tai muun pinnan resonointia. Seuraava kerros on tiheää vaahtokumia, tämä kerros äänieristää erinomaisesti absorboimalla ääntä. Kolmas kerros on ns. blokkikerros ensimmäistä kerrosta paksumpaa butyylikumiseosta. Se blokkaa läpitulevan äänen.

Tällä tuotteella saat erittäin tehokkaan lattian vaimennuksen ja äänieristyksen tehtyä samalla kertaa. Poistaa niin nastojen ropinan kuin muutkin lattian läpi tulevat äänet.

Saatavilla 1.48 m² pakkaus

 


Dynamat Dynapaddynamat dynapad

Monikerrosmattojen kuningas. Tämä matto ei ole itseliimautuva vaan se asennetaan lattiaan vain lattiaverhoilun alle. Raskas monikerrosmatto joka äänieristää erittäin tehokkaasti.

Tällä tuotteella saat erittäin tehokkaan lattian vaimennuksen ja äänieristyksen tehtyä samalla kertaa. Poistaa niin nastojen ropinan kuin muutkin lattian läpi tulevat äänet paremmin kuin mikään muu.

Harmillisesti tuote ei kuulu maahantuojan tuontiohjelmaan ja on erittäin arvokasta. Mutta jos etsit parasta mahdollista, pystymme tätä sinulle toimittamaan parin/kolmen viikon toimitusajalla.

Saatavilla 1.1 m² pakkaus

 


STP Noise Block 3

Tämän tuotteen myynti fanaticaudio.comissa on lopetettu, koska tuote on valmistetaan Venäjällä.

 

 

 

 


CTK Block Pro

CTK:n valmistama erittäin laadukas “blokkimatto”. Toimii läpitulevan äänen blokkaajana. Eli siis ei ole varsinainen vaimennusmatto vaikka onkin yhtä ohutta luokkaa. Vaan äänieristematto joka estää läpitulevan äänen. Erinomainen tuote alubutyylin lisäksi ( tai vaikka yksistäänkin ) auton lattiaan, rintapeltiin ja pyöränkoteloiden sisäpuolelle.

On itseliimautuva tuote hyvällä liimapinnalla. Päällimmäinen kerros on hyvin vahvaa kangasta, sen ansiosta blokkimateriaali pysyy kasassa ja kangas estää verhoilun tarttumisen kiinni materiaaliin.

Saatavilla 2.96 m² pakkaus. Saatavilla fanaticaudio.comissa myös yksittäisinä arkkeina.

 


CTK Doorkit

Kahden oven vaimentamiseen tehty pakkaus joka sisältää kolmea erilaista mattoa.

Alubutyylimattoa ulko ja sisäpellin vaimentamiseen. Vettä imemätöntä tiiviimpää pehmytmattoa oven märälle puolelle oven akustointiin. Huokoista pehmytmattoa oviverhoilun ja oven sisäpellin väliin äänieristeeksi ja räminän estoon.

 


FA Doorkit Premium

Kahden oven totaaliseen vaimentamiseen tehty pakkaus joka sisältää kolmea erilaista mattoa.

Alubutyylimattoa ulko ja sisäpellin vaimentamiseen. Vettä imemätöntä tiiviimpää pehmytmattoa oven märälle puolelle oven akustointiin. Huokoista pehmytmattoa oviverhoilun ja oven sisäpellin väliin äänieristeeksi ja räminän estoon.

Tämä on meidän itse kasaamamme pakkaus joka sisältää hintaansa nähden reilummat määrät ja laadukkaampaa mattoa kuin valmistajien valmiiksi pakkaamat doorkitit.


Yhteenvetona yhdistelmämatoista:

  • Silent Coat Starttipaketti: kokeilupakkaus eri mattoja
  • CTK Multimat Evo: erittäin tehokas itseliimautuva monikerrosmatto
  • Dynamat Dynapad: monikerrosmattojen kunkku
  • Doorkitit: useamman maton yhdistelmäpakkauksia ovien vaimentamiseen

HEI! Joissain yhdistelmämatoissa on bitumia???

Jep, niin on. Bitumi on toimiva äänieriste pinnan massaa lisäävän vaikutuksensa vuoksi. Sen huono puoli on hankala työstettävyys ja huono pysyminen, koska se kovettuu ajan kanssa. Näissä matoissa huono pysyvyys ei haittaa. Muissa taas bitumi on sidottu muiden ainesten väliin, jolloin se ei pääse lohkeilemaan tai murenemaan. MIKÄÄN näistä matoista  ei kuitenkaan sovellu katon eristämiseen eikä oikein mielellään pystypintoihinkaan. Sen verran haittaa siitä bitumista siellä seassa on.

Seuraavalla sivulla perehdytään kategoriaan MUUT TUOTTEET. Siellä on tuotteita jotka eivät varsinaisesti itse vaimenna mutta niistä on apua vaimentamisessa. Samoin aivan muuhun käyttöön tehtyjä tuotteita joita voi käyttää myös vaimentamiseen.