Miten?

Miten auto saadaan vaimennettua?

Teettäisinkö vaimennuksen asentamossa?

Haluat autoosi vaimennuksen, mutta et halua tehdä sitä itse? Meillä on sinulle helppo ratkaisu. Suunnittelemme ja toteutamme sinun vaimennusprojektisi alusta loppuun. Puramme, vaimennamme ja kasaamme auton niin laajasti kuin haluat. Hankimme oikeat tarvikkeet ja teemme työn ikuisella takuulla niin kuin kaikki muutkin asennustyöt. Jos tämä on sinun vaihtoehtosi, niin ota yhteyttä Fanatic Audion asiakaspalveluun. Suunnitellaan projektisi ja tehdään sinulle Avaimet Käteen-tarjous koko hommasta.

Tee-Se-Itse vaimennuksena koko auton vaimennus

Vähimmällä työllä selviät ja parhaan lopputuloksen saat jos vaimennat kerralla koko auton. Silloin ei tarvitse turhaan purkaa ja kasata samoja osia useaan kertaan. Kun koko auto on purettu, on helpompaa myös työskennellä autossa. Jos päädyt tähän vaihtoehtoon, niin tarvitset seuraavat asiat:

  • Lämmin ja kuiva autotalli noin viikon ajaksi. Sen verran ensikertalaisella yleensä menee koko auton purkamiseen, vaimentamiseen ja kasaamiseen aikaa. Vaikka tekisi täysiä päiviä auton kimpussa.
  • Onhan talli niin iso että sinne sopii auto ja siitä purettu sisusta?
  • Työkalut auton purkamiseen ja kasaamiseen. Siihen ei tänä päivänä enää riitä ruuvimeisseli ja sveitsin armeijan linkkari. Monenkokoisia hylsyjä, torxeja, kuusiokoloja, verhoilun purkurautoja jne.

Jos ylläolevat asiat ovat kunnossa niin sitten sinulla on edellytkset vaimentaa koko auto kerralla. Muistathan että sen viikon aikana tarvitset jonkun toisen kulkuvälineen liikkumiseen.

Tee-Se-Itse vaimennuksena osa autosta

Periaatteessa samat asiat kuin koko auton vaimentamisessa, mutta pienemmässä mittakaavassa. Tarvitset kuivan ja lämpimän tilan, työkalut ja paikan puretuille osille. Osittaisessa vaimennuksessa on seuraavat hyvät puolet TI-miehelle:

  • Voit tehdä homman pikkupaloissa vaikka ulkona kauniilla kesäsäällä. Parin tunnin sääennusteen saa kun katsoo taivaalle. Viikko on hankalampi ennustaa.
  • Tarvittavat työkalut on helppo tarkistaa. Jos purat vaikka pelkät ovet, niin aika nopeasti näet mitä työkaluja purkamiseen tarvitaan.
  • Et tarvitse toista autoa liikkumiseen. Voit tehdä jonkin osan valmiiksi, kasata auton ja ajella siihen asti että teet joskus seuraavan.

Tässä olivat ne suurimmat valinnat joiden mukaan projektisi lähtee etenemään. Yläpalkista MITEN napin alla on alavalikko. Sieltä löydät jaoteltuina tarkemmat ohjeet jos olet päättänyt tehdä homman itse. Ei muuta kuin seuraavaa sivua lukemaan!