Butyylimatot

Mitä butyylimattoja on tarjolla?

Vaimennusmattoja

 

Butyylimattoja on tarjolla monenlaisia.


CTK Premium 1.8, 2.0, 3.0 ja 4.0

CTK Premium on kevyt ja sen liimapinta on TODELLA hyvä.

Mattoa on tarjolla neljä eri paksuutta. Vaihtoehdot ovat 1.8 mm, 2.2 mm, 3.0 mm ja 4.0 mm. Maton pinnalla on 100 µm paksu alumiinikalvo. Taipuu lämmittämättä monimuotoisiinkin pintoihin. TODELLA pitävä liimapinta. Helppo leikattava tavallisilla keittiösaksilla.

Tämä matto pisti sivustomme arvostelutaulukon uusiksi liimapinnan suhteen kun sitä testasimme. Aiemmin viiden tähden arvosanan saaneiden tähtimäärä piti tiputtaa neljään, sillä tässä matossa on vielä rajusti parempi tarttuvuus kuin aiemmin parhaiksi todetuissa.

Matto poikkeaa muista alubutyylimatoista siinä että sitä on saatavilla neljää eri paksuutta. Aiemmin ei juuri ole ollut tarjolla 3 ja 4 mm paksua puhdasta alubutyyliä ilman bitumia tai muuta lisätäytettä. Varsinkin paksummat matot ovat vaimennusteholtaan todella kovaa luokkaa ja tästä syystä esimerkiksi lattiaan erinomaisia valintoja joille ei tahdo olla tällä hetkellä haastajia.

Mattojen paino on kevyemmästä päästä paksuuteen nähden, 1.8 painaa vain 2,7 kg /m² ja paksuinkin on painoltaan vain 3,7 kg / m².

Pakkauskoot:

  • 2,96 m² ( 1.8 )
  • 2,78 m² ( 2.2 )
  • 2,22 m² ( 3.0 )
  • 1,85 m² ( 4.0 )

 

Kaikki CTK Premium vaimennusmatot löydät täältä

Tuotteiden sivuilta löydät myös tekemämme videoesittelyn tästä matosta.


STP Black Gold

stp_black_gold_taitos

Tämän tuotteen myynti fanaticaudio.comissa on lopetettu, koska tuote on valmistetaan Venäjällä.

STP Black SilverSTP-Black-silver-bulk

Tämän tuotteen myynti fanaticaudio.comissa on lopetettu, koska tuote on valmistetaan Venäjällä.

 

 Silent Coatsilentcoat vaimennusmatto

Matto on 2 mm paksua ja sen pinnalla on ohut alumiinikalvo, kuten kaikissa muissakin tämän ryhmän matoissa. Taipuu lämmittämättä monimuotoisiinkin pintoihin. Pitävä liimapinta. Helppo leikattava tavallisilla keittiösaksilla.

Saatavilla kolme eri pakkauskokoa. 0,8 tai 1,95 tai 4,0 m²

 

 

Katso edulliset Bundle-tarjoukset Silent Coat matosta täältä!


Dynamat Xtreme

dynamat-xtreme-bulkParas vaimennusmatto teholtaan ja liimapinnaltaan, silti muita ohuempi. Paksuus 1,8 mm. Pinnalla on ohut alumiinikalvo, kuten kaikissa muissakin tämän ryhmän matoissa. Taipuu lämmittämättä monimuotoisiinkin pintoihin. Erittäin pitävä liimapinta. Helppo leikattava tavallisilla keittiösaksilla. Selvästi edellä mainittuja arvokkaampaa neliöhinnaltaan.

Saatavilla useita pakkauskokoja. 0,06 – 3,3 m²

 

 

Tämä tuote oli  paras AutoSound-lehden suuressa vaimennustuotteiden testissä. Ote testistä tämän sivun alalaidassa.

Dynamat Xtreme-matot löydät täältä!


DD Audio EA3.1

DD Audion vaimennusmatto joka toimitetaan muista valmistajista poiketen isossa rullassa. Pinnalla on ohut alumiinikalvo, kuten kaikissa muissakin tämän ryhmän matoissa. Taipuu lämmittämättä monimuotoisiinkin pintoihin. Erittäin pitävä liimapinta. Helppo leikattava tavallisilla keittiösaksilla.

Saatavilla  3.7 m² rullassa.

 

 


Ground Zero GZDM 2700AB-XL

Asiallinen perusvaimennusmatto Ground Zerolta. Tuote poikkeaa muista siinä että se toimitetaan “jättiarkeissa”. Eli yhden levyn koko on reilusti muita valmistajia suurempi.

Saatavilla  2.7 m² pakkauskoko.

 

 

 


Miten valitsen MINULLE sopivan maton?

Jokainen voi painottaa itse haluamallaan tavalla mitä ominaisuuksia arvostaa eniten. Kaikkia näitä tuotteita on käytetty lukuisia kertoja asentamossamme erilaisissa projekteissa ja käyttötarkoituksissa.

Meidän mielestämme tärkein ominaisuus on se että tuote pysyy kiinni. Eli siinä on hyvä liimapinta. Vaikka matto vaimentaisi kuinka tehokkaasti kun sen asentaa, siitä ei ole kuin harmia jos se kohta irtoaa pinnasta itsestään. Tällaisia tuotteita markkinoilla on myös. Emme mainitse valmistajia, mutta sanomme vain että jos joku on liian halpaa ollakseen totta, se usein myös on sitä.

Toiseksi tärkeintä on sitten se vaimennusteho. Kun ensin on valittu tuote joka pysyy kiinni, seuraavaksi valitaan se joka vaimentaa parhaiten. Kolmas asia on sitten työstettävyys, miten helposti matto taipuu ja miten helppoa se on asentaa kunnolla.

Asennamme yhtä lailla muualta ostettuja laadukkaita vaimennusmattoja asentamossamme kuin meiltä ostettujakin. Samaa työtähän se asentamolle on oli matto ostettu mistä tahansa. Mutta bitumia emme suostu asiakkaiden autoon asentamaan suoraan peltipintaan tai verhoiluun liimattavana eristeenä kolmesta syystä:

  1. Sen työstäminen on niin hidasta ja työlästä, että kohtuullisellakin tuntiveloituksella bitumieristys tulee kalliimmaksi kuin oikeilla eristeillä eristäminen.
  2. Sen pysyvyydelle ei voi antaa mitään takuuta vaikka työn tekisi kuinka huolella.
  3. Sen paino ja paksuus ovat niin paljon suurempia kuin vastaavalla vaimennusteholla olevien butyylimattojen, että emme näe sen käytössä mitään mieltä.

 

Seuraavalla sivulla paneudutaan sitten pehmytmattojen sielunelämään.

KAIKKI tällä sivulla esitellyt LAADUKKAAT VAIMENNUSTUOTTEET saat hankittua Fanatic Audion verkkokaupasta tai noudettua liikkeestämme paikan päältä.